& all that's left are memories

t h e   t i m e   h a s   c o m e   t o   s a y   g o o d b y e
t h e   s u n   i s   s e t t i n g   i n   t h e   s k y

jag förstår faktiskt inte att 2008 är så gott som över? men ahja. vi kommer snart till det! igår blev det en liten vända i göteborg igen, så vi åkte väl hemifrån vid sju ungefär. fia skulle med flyget vid elva någongång så vi fikade lite på flygplatsen & det blev en twister för mig! efter det hade vi ett kärt farväl. fast vi ses ju i mars & i can't wait! scotland it is.
efter det åkte vi in i stan & jag tänkte köpa mig en klänning/kjol & skor, men det fanns så gott ingen fin klänning eller kjol kvar i min storlek & precis när jag skulle köpa skorna jag ville ha så såg jag att den ena var helt blekt & ful. alltså, inte bara lite, det var liksom en svart lacksko & halva var typ vit. ;< då blev jag ledsen.
efter det drog vi oss iaf vidare till scandinavium (jag, max, mami, paps & farfar) för att kolla på frölunda-timrå! det var faktiskt en riktigt spännande match, tycker jag, även om frölunda drog ut på det lite för länge då & då. dom vann hursomhelst med 2-1 tillslut & jag var nöjd & glad! efter det åkte vi hem igen & var hemma runt ett någongång, om jag minns rätt. & just det! jag hittade en stor, mysig hoodie på carlings som jag köpte.

så, nu tillbaka till nyår. jag förstår som sagt inte att det redan gått ett år! sjukkkt snabbt har det gått iaf. ahja, nu sitter jag här med håret i en liten ful boll på huvudet & har precis kommit fram till vad jag ska ha på mig ikväll. (tror jag?) vi ska hem till karro om några timmar & äta lite gott & så, sen får vi se vad som händer! & så sitter jag förresten & lyssnar på the last song också. jag saknar mcfly.

t h i s   i s   t h e   e n d   b u t   b a b y   d o n ' t   y o u   c r y
tack för 2008.


i've never seen us act like this

t h e   k i d s   o f   t o m o r r o w   d o n ' t   n e e d   t o d a y ,
w h e n   t h e y   l i v e   i n   t h e   s i n s   o f   y e s t e r d a y .

jo. jag har red flag på hjärnan & det är minnen. jag har inte så mycket mer att säga ikväll än att idag har varit en såndär sjukt jobbig dag, rent känslomässigt, eller hur man säger. jag har velat gråta hela dagen tror jag & jag har egentligen ingen bättre anledning än några småsaker som jag helt ärligt inte ens borde fundera på längre. så, det var det. tack för mig.

mr. boredom seem to like me

y e t   a g a i n

mhm. nu sitter jag här igen &  har absolut ingenting att göra. det blev inget med mina kära vänner, utan istället har jag spelat tv-spel & piano hela dagen, men det är ungefär allt jag har kunnat ådstakomma. -.- eller, jag har ätit lite pizza också! till frukost blev det chokladtomte & coca cola, yumie. <:

igår drog jag mig hem till karro med emmast, sara, jannike, jossan & amanda, så jag fick lite uppdateringar över vad som händer här hemma i olofström, nu för tiden! det blev hursomhelst mest snack & lite goda popcorn.

nu ska jag väl sätta mig i min sackosäck & spela lite till snowboard innan jag tröttnar på det & gör något annat tråkigt istället. jag känner lite för att se finding neverland faktiskt, (eftersom att den är så bäst i världen & jag är på johnny depp humör!) så antagligen blir det till att se den också, så småningom. <: hejdå sålänge, då!


i'm not tired enough to sleep

n u   s i t t e r   j a g   h ä r   i g e n
&   h a r   a b s o l u t   i n g e n t i n g   a t t   g ö r a

helt dött. jag vaknade vid lite över ett någongång, & sen dess har jag inte gjort något mer än att ligga i sängen & sitta lite vid datorn. jag tog dock tag i mitt liv & fixade lite kyckling & pommes till mig själv (eller ja, mami hjälpte väl till en hel del) & så satte jag mig i sängen igen & kollade på down under with mcfly. det var ett tag sen nu, känner jag.

men nu är jag hursomhelst tillbaka här igen & har som sagt ingenting alls att göra.  jag är så uttråkad!  det blir väl att se på någon film & kränga massa gott, tillslut.
very well then, det var allt.

dagen efter

&   j a g   ä r   u t m a t t a d

eller ja, det känns lite så i alla fall. imorse gick jag upp någongång vid halv tolv tror jag, eftersom vi skulle till farmor & äta middag som varje år, dagen efter julafton. efter att har varit där i några timmar begav vi oss hem igen & jag började göra mig iordning lite med dusch & sådära. vid lite över sex någongång åkte jag hem till karro, sen efter det blev det förfest i klubbstugan för dom som skulle till balders, så jag hängde med dit för att träffa alla & så. vid nio åkte jag hem & gjorde mig lite god hasselbackspotatis innan jag, sofia, mami & paps kollade på elf! jag har ju sett den innan, men den är lite småkul så det gör inget! bebisen i slutet är sötast i världen också, & jag förstår inte hur sis'min kunde missa den första gången hon såg filmen! ack, ack..

annars läste jag ut vingklippt ängel idag också! den var riktigt bra faktiskt, obehaglig som fan lite då & då, men bra! jag vet inte riktigt varför jag tycker den är bra, men tydligen så tycker jag det eftersom jag inte ville sluta läsa, så.. den var bra, helt enkelt! worth reading, om man säger så.

jag får se lite vad som händer imorgon, & antagligen får ni också veta någongång! tihh.
sov gott & så sen då?  s a y   g o o d n i g h t   a n d   g o .


santa claus is leaving town

m i n   s e x t o n d e   j u l   ä r   ö v e r

det känns alltid lika småtråkigt, men jag längar ändå lite till det blir nytt år! jag blev en hel del nöjd med mina julklappar & fick väl det mesta av vad jag hade önskat mig! (fast jag hade ju inte önskat mig så mycket, egentligen) jag älskar mina nya tröjor, det ska bli skönast i världen med massage hos mia, en hel del godis ska jag äta & så blir det lite tv tittande också, antar jag. jag hoppas hursomhelst att allt har varit bra & så! 24th of december 2008 is no more.

s e e   y o u   n e x t   y e a r ,   d e a r   f a t h e r   c h r i s t m a s


so this is christmas

D E T   Ä R   J U L A F T O N   &   D E T   Ä R   J U L K L A P P A R R R R !  ( s n a r t ,   i   a l l a   f a l l )

det känns knappt alls som jul eftersom det är regnväder här & så, men jag får mina julklappar i vilket fall som helst, så. ^-^ eller alltså, det regnar inte, det är bara lite blött & halt ute. inte slask!
nu sitter jag hursomhelst & lyssnar på black or white som jag blir pirrig i magen av & så ska jag snart börja fixa min egna julmat, vilket blir kyckling & hasselbackspotatis i år! yumie. sen kommer morfar & farmor någon gång i livet också, bur for now;
g o d   j u l   p e e p s !

i need you here tonight

j a g   h a d e   k o n s t i g a   d r ö m m e r   i n a t t ,
k o n s t i g a   m e n   l i t e   b r a

det blev inte av att skriva igår, men dagen började iaf med ikea där vi handlade lite småsaker & så! efter det blev det vidare in till stan & göra ingentnig typ, vi åt kinamat & bara gick runt lite. på kvällen någongång gick vi till liseberg & kollade julmarknaden! det var precis så fint som jag kommer ihåg att det var sist, thi. vi kollade på isshow där en av mina släktingar tydligen var med & det var sjukkkt bra! det var nog stjärnor på is om något. dom hade tydligen vunnit vm tre gånger eller något också, så dom var världens bästa konståkningslag eller något! & så var det kristoffer berntsson också, sveriges bästa konståkare tror jag det var. hm, det var som sagt sjukt bra iaf! det var inte så mycket mer med den dagen, den var bara lite vad jag kallar chill. <;

idag åkte jag & paps till flygplatsen för att hämta världens bästa sofia som kom hem idag. :'> ohh, vad jag har saknat henne, märker jag nu! hon hade köpt med sig en top of the pops till mig på flygplatsen iaf, thi. vi åkte iaf tillbaka till farfar & åt lite innan vi begav oss hem mot olofström igen & så kom jag väl hem för en timme sen, eller något! max är hemma också, så det känns helt kul att hela familjen är här. :> ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, jag är ganska trött faktiskt.

e n   d a g   k v a r   t i l l   j u l k l a p p a r n a



-------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------


h a r r y  mark christopher  j u d d
it's your day, indeed.

we know it's not the last time

t i l l b a k a   i   g ö t e b o r g

ja, efter många hundra miljoner gånger är jag tillbaka i göteborg igen. paps skulle åka hit idag & hälsa på farfar lite, så efter lite tvekan jag bestämde mig att följa med. så nu sitter jag här hemma hos farfar min! jag har inte sett han på jättelänge så det var kul. :> vi har varit nere & köpt lite godis & så för en stund sen & sen blir det väl kanske en film eller något lite senare. imorn får vi se vad som händer & på tisdag hämtar vi världens bästa sofia på flygplatsen. :'> ohhh, vad jag längtarrr!

jag skriver väl antagligen något litet imorn också, men nu vet ni vart jag håller hus någonstans, iaf!
g o o d b y e   f o r   n o w

you turned your back like i knew you would

w h a t ' s   p o p p i n ' ?

ännu en gång har jag varit seg med att skriva & jag säger förlåt! förlåt. i torsdag hände det inte så mycket, vi såg på film i franskan & på engelskan snackade vi bara lite om this is england & så. sen blev det idrott & fotboll, som jag inte var världens mest uppspelta barn över at first (eftersom jag hade helt fel skor) men när vi väl började spela var det sjukt kul & jag saknar det lite, eftersom jag inte tränat på evigheter.

igår fick jag börja med att åka in till tandläkaren i karlshamn igen, & sen tog jag tåget till kristianstad halv nio! det var avslutning på teatern med lite sång & dåliga skämt, sen drog jag & mina kära & fikade lite. ^-^ efter det handlade jag klart så gott som alla julklappar innan jag begav mig hem igen för att äta kycklingtallrik & fixa mig för kvällen. (samt framkallade lite bilder) vid sju kom vi fram till bella (jag, damla, mysen, möllis, homlis & grön) & började vårat julfirande. ^-^ det blev lite krångel med att hitta ett playstation2, men tillslut kom damla & holmis hem med ett & det blev singstar. ;> lite jag har aldrig & dans uppträdande av bella & mysen blev det också, men bäst av allt; julklapparrrr!
vi hade lottat vilken vi skulle köpa till innan, fast ingen visste vem den andra hade, så det var lite smått spännande. :> damla hade tydligen mig i alla fall & hon hade köpt marsipan & en high school musical 3 kalender! :'> så sötast i världen var hon! jag blev gladddd. well: jag var hemma igen vid två någongång & somnade ganska snabbt!

i g å r   v a r  h u r s o m h e l s t   s j u k k k t  b r a .


idag vaknade jag vid halv tre någongång av ett sms & sen har det väl inte hänt så mycket efter det. (förutom the hills, där jag blev irriterad på whitney) jag känner mig lite nere idag av någon anledning & jag vet inte varför. helst av allt hade jag nog bara velat ha någon här att bara slappa & göra ingenting med, men antagligen kommer jag sitta här & framför tv:n hela kvällen istället. möjligtvis slå in lite julklappar! kanske städa, om jag orkar. men nu känner jag att det här börjar bli lite för långt så..

s e e   y o u   a r o u n d ,   p e e p s .

red lips, hair and fingernails

t h e   d a y   h a s   c o m e

ohyes people. idag tog jag steget & blev rödhårig. jag har ju tänkt på det ett bra tag nu, men aldrig tagit tag i det riktigt, så jag drog mig ner till h&m efter skolan & köpte hårfärg, sen var det bara till att göra det. ^-^ så nu sitter jag här som ett litet redhead, lite ovant. nog med det! jag köpte iaf klämmor & mascara också. ;>

idag började vi förbereda oss för live sändningen vi ska ha någon gång i livet (radio), så jag bestämde mig för att sköta tekniken så får jonas & ari vara programledare. förhoppningsvis får vi tag i sibel också. det var kul iaf & vi har en del idéer, faktistk! annars hände det inte så mycket i skolan förutom en liten julshow(x2) av två mattelärare. >-< en på piano & en på trumpet. det var.. bra? dom kunde ju sin grej iaf, & that's the point!
så, that's it for tonight. ^-^

t h i s   i s   g o o d b y e
;>


we're one and the same

a t t   n i   a l l t i d   s k a   v a r a   s å   b ä s t   i   v ä r l d e n

jag ska inte säga så mycket mer än att jag får rysningar varje gång
& att jag inte kan få nog, helt enkelt. (fast det visste ni antagligen?)

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=48392776

_________________________________________________

idag hade vi jordbävning här hemma. en liten men läskig. det var ganska konstigt & jag har aldrig riktigt varit med om något sånt innan! det blev mycket prat om det i skolan, eftersom alla hade känt den, så det blev väl dagens ämne ungefär! jag hade egentligen velat lämna det där, lite sådär tvärt & chockerande, men jag känner att jag vill berätta att jag & damla stannade kvar i stan & jag köpte mig en klänning till jul & nyår, en liten enkel svart bara, dock. but i like it simple! det är skönt att jag tillslut hittade en som dög, faktiskt. sen blev det lite julklappar (två stycken) & så sprang jag ett litet ärende & köpte linser till syster. (HON KOMMER JU HEM OM EN VECKA! ^-^)

that's about it, nu är det åter till spudie.
l a t e r   d u d e s. (disneyland, tihi!)

walking through the same old street

y o   &   y o

hej peeps. idag var rörlig bild i skolan sjukt kul & jag längtar tills nästa lektion när vi ska klippa ihop allt. :> sen har jag varit hos tandläkaren idag också. (som alltid. -.-) jag visste inte alls vart det låg någonstans, eftersom det var första gången jag gick i kristianstad, så jag fick följe av en av mina kamrater.

annars har det inte hänt så mycket idag, antar jag. jag fixade nyss lite i min garderob, om det räknas? ja, det måste det ju visserligen. det är ju trots allt min blog. ;> & just nu hade jag tänkt skriva mitt julkort to a certain someone (tihhi) & sen ska jag antagligen lägga mig i sängen & drömma om någon kolsyrad dricka. det hade varit gott. & kanske en lussekatt? yumieyumie.

sov gott & så, då!
o v e r   &   o u t .


all i want for christmas is you?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
jag vill ha den här sötaste saken
& auktionen slutat om ca en timme.
jag har ångest & jag vet inte om
jag ska kolla i stan efter
någon annan snygg sak istället?
ge mig massor av pengar så
jag kan köpa allt!

the mcfly


http://www.youtube.com/watch?v=IUEAyT1qu3A

jag vet inte hur många gånger jag har sett den här videon,
& jag tycker fortfarande den är lika kul som första gången jag såg den. :'>
kanske ni ska ta er en titt & skratta lite?

you had us all convinced

o h   h e r r e g u d

dags för uppdatering, kanske? just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om veckan, den har väl varit som vilken vecka som helst? vi hade redovisning om berättarglädjen i onsdags! mitt bokomslag var inte klart, men ändå. det var sjukt roligt att se hela mp1as' filmer! (speciellt antons') jag gjorde klart en del på graf, vilket kändes ganska skönt, och sen var det inte så mycket mer med det. jag kom hem vid sex, sov lite & kollade på greys' anatomy!
i torsdags hade vi bara idrott! det blev dans, amerikans fotboll & lite frisbee grejs. det var kul. igår var det lucia, sen expo där jag fortsatte bygga på mitt nerbombade hus & så såg vi lite av this is england på svenskan. efter det var det prov i samhäll & på mediekunskapen såg vi mp1bs' filmer! också sjukkkt bra! eller ja, vissa alltså. efter skolan blev det ikea, men jag hittade typ inget av det jag skulle ha. ;< min plan var att köpa ny säng, spegel, kuddar, nya sängkläder, gardiner, rullgardin & ramar. jag hittade bara kuddar, rullgardin & en ram. -.- fast, alltid något.
sen vann ju kevin idol, såklarttt! min tre röster kanske hjälpte till lite? thihi. oh, jag var så gladddd! he's so worth it & det kom till & med en liten tår när han sjöng vinnarlåten! (& jag är inte ens en sån liten sucker för idol?)
så, förutom att kevin vann var kvällen sämst i världen, men det behöver vi inte ta upp här.

imorse vaknade jag av att någon hoppade ner jämte mig i sängen, så jag blev irriterad (eftersom jag trodde det var pappa) men när jag kollade upp var det världens bästa max! jag visste inte alls att han skulle komma idag, så jag blev gladgladglad. :> annars händer det inte så mycket idag, jag ska kanske ut gå en runda om jag har ork nog till det.

erh. hejdå.


i     k  n  o  w      y  o  u     w  a  n  n  a     b  e     m  y     s  a  l  v  a  t  i  o  n  ,
t  h  e     o  n  e     t  h  a   t     i     c  o  u  l  d     a  l  w  a  y  s    d  e  p  e  n  d   .

my mark on the hottest place

d a t o r n   ä r   p å   m i t t   r u m   i g e n

äntligen! i love it. jag känner att jag orkar inte säga så mycket mer än att jag skrev klart min novell idag, yey! (äntligen på det också) & att.. paps köpte kolasås! yumie.



sötast
i världen
är dom,
mina
bebisar
<3

one more thing

j a g   m å s t e   b a r a   s ä g a

det blev ju real world istället för britney kom jag på!
jag hatar att det var sista avsnittet & jag hatar att det är så sorligt.
nästa säsong kan ju börja nu direkt, kanske?

undra om det skulle varit något att göra innan man dör kanske.
t h e   b e s t   i s   y e t   t o   c o m e , så jag får väl se!

hejdå igen. ^-^


this song is pointless

e l l o   y ' a l l

idag mår jag lite bättre igen, fast illamåendet & huvudvärken sitter fortfarande kvar lite. så, jag & spudie kom tillbaka som på gamla tider igår & la på efter ca 7 timmar & 25 minuter. i love those kind of nights! sen somnade jag någon gång, vaknade vid ett, tror jag? ahja, jag satt mest vid tv:n ett tag bara, sen började jag packa upp lite till på mitt rum. klockan fem blev det såklart the hills innan paps började koppla in den nya tv:n. så, nu är den & dvd:n klara på rummet & jag har ägnat en del tid åt att fixa alla kanaler & så! sen drog han & jag till willys, så nu har jag precis ätit en jacky chokladpudding. gott! ikväll hade jag tänk att jag skulle se den dära britney spears dokumentären! fast oj, det är ju typ bara en halvtimme till, märkte jag nu. ;o ahja, den är förhoppningsvis bra. kanske hörs sen? so long!


when the going gets rough

n å g r a   t i m m a r   s e n a r e

& jag sitter här igen, några få timmar efter idol & jag är 'glad' att robin åkte ut!
eller, det kanske passar bättre att säga att jag är glad för att alice & kevin gick till final?
i alla fall så tror & hoppas jag nog att kevin vinner allt!

jag vet inte ens om jag borde nämna black or white, men det finns nog några
där ute i världen som förstår vad jag menar. det kändes konstigt.

just nu pratar jag med spudie i telefon (som vanligt, thihi) & vi såg slutet av idol,
kollade youtube filmer på konstiga djur & nu har vi bara allmänt djupa disskutioner!


no comment

u s c h   &   f y

jag har blivit sjuk igen & jag orkar inteeee. jag hatar det & jag hatar det. det började väl egentligen igår när jag skulle till skolan, men jag tänkte att jag skulle åka ändå & se om det kanske blev bättre, men efter halva vägen, alltså i bromölla, tog jag bussen hem igen för det kändes som jag skulle spy hela vägen. jag var hemma igen vid åtta, somnade direkt & sov, utan att vakna en ända gång (tror jag?) till klockan tio i fem, eller något. efter det blev det bara värre & värre hela tiden, med feber & massa annat som ni antagligen inte ens vill veta. mami & paps överraskade dock mig med att ha köpt en ny tv & en ny dvd till mig. då blev jag lite gladare, iaf! sen sov jag så gott som ingenting inatt.

idag kände jag mig lite bättre, men fortfarande inte frisk. dock ingen feber! fast det kändes så. jag har inte haft någon aptit varken igår eller idag, men det kommer förhoppningsvis imorgon & jag är glad för att jag känner mig bra nog för att äntligen sätta mig vid datorn en stund! ikväll ska jag bara ligga i soffan & se på tv, ungefär. nu vet ni! tack för mig.
(jag skrev förresten önskelista idag ^-^)

let it snow

i d a g  s n ö a r  d e t
&  d e t   ä r   v i t t   u t e

hej. det blev aldrig av att skriva igår, jag satt inte så jätte mycket vid datorn antar jag, men jag är här & jag ska berättade vad ni nu vill veta. dagen började som alltid med skola, där det för övrigt inte hände så mycket! vi skulle tydligen ha en dikt med oss till svenskan, men eftersom jag inte var i skolan förra veckan hade jag ingen aning. jag var dock duktig & sprang upp till en dator & skrev ut 'illusionernas vän' eller något sånt & fick läsa den. hm. efter skolan mötte jag mamma & pappa i stan för att äta kinamat, vilket var gott som vanligt!  (dock inte riktigt lika godast i världen som annars) sen åkte vi & kollade lite diskmaskiner, tvättmaskiner & lite sånt, som förvånansvärt nog var ganska kul. musikbörsen för att kolla bas & ett utvecklingssamtal på ca 45 minuter. allt var bra, antar jag! sen blev det hem & prata lite med spudie, bara. (& se desperate housewives, såklart!)

idag tog jag 10.12 bussen till skolan, så var framme vid halv tolv, ungefär! vi hade expo & jag målade mitt lilla nerbombade hus, & det var ungefär allt jag hann med på den två & en halv timmen. sen var det bara matte, där jag & niklas gjorde en del på våran 'rapport' om rökning & sånt. klockan 16.20 åkte bussen hemåt & jag var hemma vid sex! då hade mamma & pappa redan köpt diskmaskin & sånt, så jag blev skitsur & gick & la mig & sov, vaknade vid tjugo över åtta ungefär, packade in lite kläder i garderoben, duschade & nu sitter jag här.

det är kanske dags att börja med alla miljoner läxor jag har för tillfället, men jag orkar inte just nu, känner jag. jag vill ha ljud på datorn så jag kan lyssna lite på musik & jag vill ha min mobilsladd som någon antagligen fick med sig hem ifrån england i somras (vem?) & jag vill ha min ögonfransböjare som jag av misstag tror jag lagt ner i antingen lindas' eller spudies' sminkväska. ni kan ju kolla? ^-^

för övrigt stör jag mig bara på när folk inte kan ha ett eget litet liv, utan måste leva andras till stor del. jag säger inte att man inte ska få tycka om vad man vill, men det blir ganska uppenbart. hm. that's it.

första dagen i sista månaden

t i l l b a k a  t i l l   e t t   n y t t   h e m

jag är 'hemma' igen, fast än det kanske inte känns riktigt hemma än. det är den andra & slutgiltliga lägenheten nu & jag trivs sådär, antar jag! jag behöver kanske bara ge det lite tid, eller något sånt. jag vill egentligen bara hem till huset igen.

jag känner mig ganska seg idag, så jag berättar allt som hände någon dag nu snart, men inte ikväll helt enkelt! för er som orkar läsa & så, that is. just nu ska jag nog bara se lite på tv & bli lite trött igen, innan jag går & lägger mig. så.. nu vet ni iaf att jag lever!

för övrigt var såklart england   b ä s t   i   v ä r l d e n  som alltid.
(for now we'll say goodbye, but we know it's not the last time)


RSS 2.0