and i was crying on the staircase

d o n ' t   b e   a f r a i d ,   w e ' l l   m a k e   i t   o u t   o f   t h i s   m e s s ,
i t ' s   a   l o v e   s t o r y ,   b a b y   j u s t   s a y   y e s

jag är arg, jag är glad, jag är nervös & jag blir galen!
jag orrrrkar inte.

this will never end

s o   s i l e n t l y ,   y o u   w i l l   m a k e   t h i s   d a y
s o   u n r e a l   a n d   n e v e r e n d i n g

idag fyller älsklingsälskling år & vi lämnar det där.
o n e   d a y ,   o n e   d a y ,   o n e   d a y .


so good you've got to abuse it

i   w a s   i n   y o u r   a r m s ,   t h i n k i n g   i   b e l o n g e d   t h e r e
i   f i g u r e d   i t   m a d e   s e n s e ,   b u i l d i n g   m e   a   f e n c e

GRATTIS PÅ MIG! idag fyller jag ju år. <: det känns inte så mycket som det, men det gör jag faktiskt. dagen började men att paps gjorde lite oboy till mig i den årliga födelsedagskoppen som jag fick klunka snabbt för att hinna med bussen till skolan. vi skulle ha volleybollturnering, så vi bytte om & när vi var klara hade idisen en liten överraskning till mig! :'> jag äter ju alltid frukost på bussen, eftersom jag inte hinner hema, så ida hade gjort en egen liten frukost, med sötaste glaset, sötaste mackorna, sötaste korten & ja.. sötaste ida, helt enkelt! :'> jag blev glad & fick serpentiner(?) på mig! tihi.

vi spelade volleyboll, som sagt, & vi kom trea. det går rykten om att det finns fula bilder på mig när jag spelar & jag vet inte om jag vill se dom eller helt enkelt slippa. hm. jag vill nog se dom, ändå. vi var i alla fall hur bra som helst, peppade & hyllade håkan jeppsson! sen åkte jag hem & var hema vid två, yey. jag sov lite, eftersom jag var sjukt trött & åt kinamat såklart! sen kom mami & paps in på mitt rum helt från ingenstans & sjöng lite för mig & så fick jag lite paket. <:
morfar kom & vi fikade! jag skrapade lite lotter jag fick också, & jag vann! tro det eller ej. tio hela kronor. eller ja, trodde jag. MEN! det var dubbelvinst, så jag är tjugo kronor rikare. jag tror farmor kommer om en stund, så det blir väl lite firande till! tihhi, men det var nog allt. (jag känner mig mcfly'ig idag, också! det är mysigt.) tack till alla söta människor idag!

pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

the same energy now's a dead battery

i   w a n t   i t   a n d   i   n e e d   i t ,
i ' m   a d d i c t e d   t o   y o u

det händer för mycket & för lite i mitt liv som jag inte orkar skriva om, men idag var mysigt & slappt! vi började dagen i någon söt sal ovanför matsalen där vi blev indelade i grupper, så jag & två pojkar från mp1b gick ut & fotade till vårt gråa tema, sen blev det håltimme på ungefär två timmar. första timmen blev det massa söta lekar med mp'folk & andra timmen så gott som sov jag & det var skönt. <: jag har fortfarande hosta & halsont, så det blev ingen träning idag heller, istället stannade jag & tommy kvar efter skolan, mötte svenne, dom åt, jag drack coca cola, tommy klippte sig, vi skrattade, & tillslut hamnade vi någonstans där tommy köpte en stor varm oboy med grädde & sånna skumsaker som jag inte kan stava, som vi delade på alla tre. lagom gott, sådär. <: vi spelade kort, skrattade & missade bussen hem. men allt löste sig & jag kom hem tillslut! imorgon fyller jag år, puss.

suddenly i forgot how to speak

t e l l   y o u r   b o y f r i e n d   i f   h e   s a y s   h e ' s   g o t   b e e f ,
t h a t   i ' m   a   v e g e t a r i a n   a n d   i   a i n ' t   f u c k i n g   s c a r e d   o f   h i m

jag har inte haft något intressant att berätta, tror jag, så jag har helt enkelt inte orkar skriva. <: men idag så!

min buss går klockan 06.27 & idag vaknade jag runt 06.50. kul liv. jag gjorde vad jag kunde & hann faktiskt med bussen tio över sju! fast jag fick ju göra en snabbsminkning på tågstationen i bromölla. -.- jag kom till skolan, började jobba med mitt nya arbete i expon & ja.. på samhäll redovisade jag om abort & det gick snabbt & smidigt, tror jag. hm. jag har haft hosta & blivit hesare hela veckan, & idag var ju inget undantag, så om ni hör någon som låter som att han är i målbrottet så är det antagligen bara jag.

när jag kom hem var maxen hema så jag sprang till han direkt! <: vi åt tacos (juste! idag blev det massa gott mcdonalds i skolan, också) & sen beställde jag flyg till nästa äventyr. :'> jag flyger till göteborg & möter upp spudie på flygplatsen i london, sen flyger vi tillsammans hem, igen! oh, vad jag längtarrrr. :'> nu är det bara boendet & tåg som måste bli klart också.

vid halv tio någongång gick jag hem till amanda & träffade henne, emmast & jannike lite. :> jag saknar mina vänner här hema faktiskt, som jag var så van vid att träffa varje dag innan. men vi gjorde egentligen ingenting mer än att se lite på mtv live & prata! ^-^ myspys. jag gick hem, kollade på nyaste avsnittet av skins & nu gör jag absolut ingenting. sen blir det för mycket skrivet också, känner jag, så hejdå. <:

whispers "hello, i've missed you quite terribly"

s o   y o u n g ,   l e t s   a b u s e   o u r   h e a l t h   a n d   h a v e   a   l i t t l e   f u n
i ' l l   d r i n k   t o   t h a t ,   l e t ' s   d r i n k   t o   t h a t

dagarna i den senaste veckan i mitt liv har gått snabbt, faktiskt, & det har bara inte blivit av att skriva! så som det blir ibland, you know. hursomhelst så tror jag inte att det har hänt så mycket speciellt förutom att;

1. mami min & emmast fyllde år i fredags! det blev kinan med mamma & pappa.
2. igår beställdes det såklart nya biljetter till mcfly - up close.. and this time it's personal tour.
(min trettonde, fjortonde & femtonde gång) behöver jag säga något?
3. igår var det lite partyfest med ida m & hennes vänner. vi drog till altona men vi var så gott som dom ända där, så vi stod där på dansgolvet & dansade i vår ensamhet!
4. niklas fyllde år igår!
5. jag åkte hem från ida imorse & åt upp tårtan från mammas födesledag.
jag åt den i badet (hur mycket tjockis kan man bli?)
& jag råkade sätta halva biten under kranen. ;< den klarade sig, dock.
6. jag saknar the main spud sjukt mycket idag. sjukkkt mycket.

jag vet att jag alltid säger att jag ska lägga upp bilder & jag ska! någondag, en dag. <:


RSS 2.0