i'm a little dazed and confused

t u r n   o n   t h e   r a d i o   h o n e y ,
' c a u s e   e v e r y   s i n g l e   s a d   s o n g   y o u ' l l   b e   a b l e   t o   r e l a t e !

just nu känner jag mig mest stressad (& lite smått panikslagen) inför den nya turnén i vår. jag behöver pengar & jag behöver att mamma & pappa inte ska go insane när jag tar upp förslaget att åka igen. ohh, i hate this part.

dock är jag sjukt sugen på att åka & det finns liksom inget annat. jag ska dit & ja, jag ska dit. jag saknar mina & det börjar bli dags igen. jag är trots allt happyface att dom har besämt ny turné, såklart. <: jag var inte alls beredd på det, men jag är gladdd! som sagt, det finns ju inget annat?
(för er som inte förstod pratar jag om mcfly)


oh romeo, where do you have your juliet?

y e s t e r d a y s   f l o w e r s   t h e y   d o n ' t   m e a n  m u c h   n o w
y o u   t r e a t e d   h e r   j u s t   l i k e   d i r t   a n d    n o w   i t ' s   t o o   l a t e

wheyo alla spuds' out there & hej på er andra!
jag känner mig på bra humör för tillfället. kanske för att jag just lagt in massa ny musik på mobilen & det är så kul/skönt att ha det gjort! lite shebang, lite incu, lite joe brooks, lite kelly clarkson & lite allt helt enkelt! det är så kul att lägga in gammal musik. <: placebo skulle det egentligen bli också, men datorn krånglade, så jag orkade inte idag.

vad har annars hänt i mitt liv? jag kollade på love actually häromdagen, tror inte jag berättade det! den är mys. sen skins, som sagt då! idag slutade jag vid elva, vi hade bara mediekunskap, där vi såg på några av världens första filmer. helt okej intressant, faktiskt! sen engelska, fast där hjälpte jag niklas att plugga istället, så det blev inte så mycket gjort där heller. jag var hemma vid ett & sen dess har jag gjort så gott som ingenting! spelat lite gitarr, det har jag kunnat ådstakomma. & kollat på top model. nu ska jag väl snart lägga mig, antar jag. eller ja, packa först! idrott imorrrgon! <:

hursomhelst: later & later.

(JUSTE! jag & damla snackade om i taket lyser stjärnorna idag. jag läste ju den någon gång i femman eller sexan, så den måste jag såklart se på bio eftersom att jag älskade boken! om jag minns rätt? hm. godnatt!)

giving up will be your biggest mistake

DET VAR SÅ BRRRRA! oh, vad jag älskar det. & vad jag har saknat det. dom nya skådespelarna & rollerna verkar funka hur bra som helst & jag vill bara ha mer & mer. (som alltid?) jag tänkte att jag skulle berätta det iaf! så det blir väl ett nytt avsnitt om några dagar! <:

freddie: don't be stupid.
cook: i'll tell you what! girls love stupid.
haven't you worked that out yet?
jj: and mcfly. girls like mcfly.

hahh, det där var ju lite oväntat men kul.
jag saknar mcfly.

it's hard to get by just upon a smile

a n d   i f   y o u   w a n n a   l e a v e   t a k e   g o o  d   c a r e
h o p e   y o u  h a v e   a   l o t   o f   n i c e    t h i n g s   t o   w e a r
a   l o t   o f   n i c e   t h i n g s   t u r n   b a d   o u t   t h e r e
o h   b a b y ,   i t ' s   a   w i l d   w o r l d


(suddigaste bilden, jag vet. men jag orkar inte. gammal bdb bild, ungefär.)

jag ska precis sätta mig & kolla på skins (säsong tre) tänkte jag
& jag insåg precis hur mycket jag vill att maxxie & chris ska vara med!
oh, jag får ont i magen & ag blir tårögd, jag ville verkligen inte att chris skulle dö & det var
ungefär det värsta som kunde hända. jag hoppas hursomhelst på att säsong
tre blir bra fast inte 'orginal castet' är med.
vad jag har sakkknat det!

sitting on another priceless dream

w o r d s   w e r e   p a s s e d   i n   a   s h o t g u n   b l a s t ,
t r o u b l e d   t i m e s   h a d   c o m e   t o   m y    h o m e t o w n

idag känns om en bra dag! jag gick upp tidigt för att sätta mig & köpa biljetter till bruce. det var mycket krångel med förseningar & så, men tillslut lyckades jag få tag i några så ja, det blir bruce i sommar & det ska bli sjukt kul! <: med mami min, faktiskt. sen kanske max & fia hänger med också! sen var jag iaf på min efterlängtade massage hos mia idag & det var skkkönt! sen har det bara varit en allmänt bra dag, några små irritationer, trots allt, men inget jag inte kan leva med. <; snart ska jag äta bakad potatis, sen blir det väl lite snack med spud'en ikväll! jag saknar disneyland. hursomhelst! jag ville mest bara berätta att det blir bruce springsteen femte juni. <: någon mer som ska dit, kanske?

you're the best kept secret

b r e a k   d o w n ,   y o u ' v e   a l w a y s   b e e n   s o   p r o u d .
j u s t   l o o k   a t   y o u   n o w ,   y o u ' r e   t h e   b a d   s m e l l   i n   t h i s   r o o m .

jag är nyss hemkommen igen & det kändes bra att träffa bror. <: vi hade som sagt kul, fast vi egentligen inte gjorde så mycket. vi kollade på tropic thunder idag också, sen satt vi bara vid tv:n & snackade! vi hade tänk dra till mcdonalds idag istället, men det blev kebabtallrik! tihhi. nu gör jag ingenting igen & det är ganska skönt. jag ska bara ta det luggggnt! & så har jag ju studiedag imorgon. <: hursomhelst! bästa scenen. http://se.youtube.com/watch?v=tm2Jy64b0dI
+ boats & hoes.

revenge never looked so good before

w h e r e   e v e r y t h i n g   w a s   a s   f r e s h   a s  t h e   b r i g h t   b l u e   s k y ,
o h ,   s w e e t   c h i l d   o f   m i n e

jag tänkte mest bara titta in & skriva hej! thihi. jag sitter hos maxen & vi har haft hur kul som helst änsålänge faktiskt. vi beställde hem mat, fick den leverarad sådär, & så kollade vi på stepbrothers! kul film faktiskt. nu har vi precis kollat på black book, en holländsk/nederländsk, eller vad det nu heter, film. den var lite smått obehaglig, men spännande obehaglig! jag brukar inte vara så jätte sugen på icke engelska filmer, men det funkade faktiskt idag! nu sitter jag hursomhelst i soffan medans max sitter bredvid & kollar lite halvt på king kong. det är vad vi hunnit med änsålänge! vi hade planerat att dra ner till mcdonlads någongång inatt också, men jag tror att vi båda är för mätta & sega för det. ja, ni läste rätt. jag är för mätt för mcdonalds. hm. det blir kanske imorgon, who kkknows! nu ska jag back to bro. over & out!

driving so fast that the view falls apart



w h e r e   c a s t l e s   a r e   m a d e   o f   s a n d
a n d   w e   s t a r t   t o   d a n c e

HEJ! jag har lite bråttom, så jag tänker inte berätta om igår, utan bara berätta om idag. (for now, that is) jag ska till max nu närsomhelst, vi ska äta massa gott & bara göra ingenting, se på film & så! jag kommer hem imorgon antagligen, annars på måndag. <: men min buss går ganska snart, så jag får skynda mig lite! idag har jag satt upp min kalender (redan, jag vet) också & min andra tavla. äntligen! thhi. nu ska jag gå men vi hörs. ciao.

i'm leaving you the only way i know

t h e r e ' s   s o m e t h i n g   s h i n i n g   t h r o u g h ,
i   f i n d   t h e   l i g h t   i n   y o u

HEJ! idag är jag ganska glad & jag vet inte varför. jag bara är. <: jag sitter i skolan & ska egentligen hålla på med att översätta någon dansk text, men det känns ganska meningslöst, så jag hamnade här istället. jag är lite hungrig, men jag ska äta kinamat med mina sen, så jag sparar mig! ^-^ jag tror att jag slutar tidigare idag också, vid tre, & det är skönt som fan, faktiskt.

hursomhelst!
igår var jag mest sjukt trött hela dagen & när jag kom hem kände jag mig allmänt hänging & seg, så jag sprang till träningen, var med den första halvtimmen & sprang lite, sen sprang jag hem igen. så jag fick lite motion, även om det inte var fulländat. <; jag duschade & så, drack lite god coca cola som mami & paps hade köpt till mig & sen ringde spud. we're so back on track, peeps! jag saknar min spud. jag saknar allt, egentligen. vi fixade iaf lite nytt här, fast jag är inte klar! tror jag. thhihi. men ahja. nu ska jag tillbaka lite smått till skolan! kanske. jag får se.

laterrrrr.

stupid little lies

b e t t e r   r u n   f o r   c o v e r ,   y o u ' r e   a   h u r r i c a n e   f u l l   o f    l i e s ,
a n d   t h e   w a y   y o u ' r e   h e a d i n g   n o   o n e ' s   g e t t i n g   o u t   a l i v e .

jag sitter i skolan & vi jobbar som vanligt med vårt reportage & det är som vanligt ganska tråkigt! jag har hursomhelst skrivit det mesta av vad jag skulle skriva, så nu är det inte så mycket av textdelen kvar, iaf. <:

igår var det möte i skolan med alla föräldrar & så, men mami & paps kunde inte komma, så jag åkte med ida & hennes mamma. jag var alltså en möller för en kväll! det var kul. <: när jag kom hem tog jag det mest lugnt & var allmänt glad, kan vi säga! thihihi.

nu ska jag vidare till skolan. laterrrr!

there are no words to paint a picture of you

a n d   i   w o n ' t   b e   y o u r   h e a r t b e a t   b a b y ,
y o u ' r e   g o i n g   t h r o u g h   t h i s   o n e   a l o n e .

jag är ganska seg & trött, så jag ville mest bara säga hej, ungefär. så hej! jag ska närsomhelst lägga mig i sängen & se lite på tv, bara göra ingentinggg. jag somnade i soffan innan & det var hur skönt som helst! förresten sitter jag igen & lyssnar på joe brooks & superman ger mig massa pirr i magen & jag vet inte varför! tack & godnatt.

like i got no chance at all

s o   w h y   d o   i   d i s a p p e a r   w h e n   y o u   c o m e   n e a r ,
i t   m a k e s   m e   f e e l   s o   s m a l l .   i f   i   c o u l d   r e a d   y o u r   m i n d  ,
w o u l d   i   f i n d   a n y   t r a c e   o f   m e   a t   a l l?

if i could be your superman i'd fly you to the stars
and back again, 'cause everytime you touch my hand,
you can feel my powers running through your veins.
but i can only write this song and tell you that i'm not that strong.
'cause i'm no superman, i hope you like me as i am.

joe brooks is the shit. (idag)

jag såg nyss klart united 93 & det går nog inte på något sätt att beskriva hur sorgliga såna filmer är. jag vet inte riktigt vad jag vill säga, mest att jag får ont i magen av hela grejen & jag förstår inte alls meningen med det. jag blir bara arg & ledsen & jag vet inte vad. det var allt. 

baby, don't hold your breath

y o u   c o u l d   l o v e   m e   t o   d e a t h ,   b u t   y o u ' r e   i n   l o v e   w i t h   y o u r s e l f .
y o u   t h i n k   t h a t   i ' l l   w a i t   f o r   y o u ?   b a b y ,   d o n ' t   h o l d   y o u r   b r e a t h .

det blev ändrade planer trots allt, eftersom det kändes lite försent till att åka till lund efter ett tag! så, vi bestämde oss för slumberparty nästa helg istället, med god mat & hela köret! jag drog hursomhelst till karro istället & vi gjorde ingenting, ungefär. alltså, det var emmast, jossan, jannike & sara också. nu kom jag iaf precis hem & gör heller ingenting, så hejdå!

pure happiness


y o u   s e t   m e   f r e e ,   s h o w e d   m e   h o w
g o o d   m y   l i f e   c o u l d   be

the greatest actor can't conceal the way they feel inside

w h o a .   d e t   v a r   l ä n g e s e n .   f ö r l å t ?

jag ska väl berätta lite snabbt om vad som hänt i mitt liv nu då! iaf det jag kommer ihåg.
i måndags försökte jag ta mig till skolan igen, men det gick inte så bra så mami fick hämta mig i kristianstad. på tisdag mådde jag hur bra som helst igen & det blev träning på konstgräs på kvällen! det blev onsdag & det blev ikea. i torsdags tränade jag igen, vi var fyra stycken, men det var kul. det blev fredag & det var efterlängtat! :>

det började med skolan & vi hade rörlig bild, som jag hade längtat efter, eftersom intervjuerna vi håller på med nu är sjukkkt kul! hursomhelst så gick vi ut & filmade inklippsscener & var redo att lägga in allt på datorn för att klippa det. dock hade någon liten dum rödhårig person råkat spela över allt gammalt & jag blev så arrrrg. på mig. så, vi spelade in nytt lite snabbt, & det blev faktiskt minst lika kul, tror jag. efter det jobbade vi bara på vårt reportage om övervakningskameror som ska vara klart tills på onsdag. (vi har en del kvar, ja.) sen åkte jag & idisen (ida m, alltså) in till malmö & åt kinamat! mh, det var så gottttt. vi åkte tillbaka ganska snabbt till kristianstad & fick sitta där & vänta i ett bra tag, eftersom vi skulle på bio. vi såg yes man & den hade sina roliga stunder! ^-^ ni kan gå & se den, tycker jag. jag var hemma vid ett ungefär & orkade inte stara datorn så jag gick & la mig.

max ringde igår & frågade om jag inte kunde komma till han idag, så jag åker antagligen till lund lite senare! om allt går som planerat, alltså. slumberparty all the way.

face the facts

i t ' s   n o t   t h e   t i m e   o r   t h e   p l a c e

jag är i skolan & jag har slapp datagrund. jag har nyss gjort klart min film om farfar sköldpadda på äventyr, & that's about it. jag tänkte att jag skulle berätta lite om vad som hänt i mitt liv dom senaste dagarna, men jag orkar faktiskt inte, så det blir kanske ikväll. om jag orkar då. ^-^ jag ska ju till ikea efter skolan också, så. (byta min ram & så!) jag lyssnar hursomhelst på the hand me down kids & gör så gott som ingenting annars. men, det var allt! laterrr.

the moon is dancing among the clouds

j a .   j o .
s å h ä r   l i g g e r   d e t   t  i l l !

jag har haft fullt upp dom senaste dagarna, så jag har inte dissat bloggen, jag har bara inte haft tid, riktigt. here it goes!

i torsdags började skolan & jag satte mig på bussen fem i halv sju, precis som varje gamla vanliga morgon. jag mådde illa också! vilket också var som vilken morgon som helst, när jag går upp tidigt. (nej, jag är inte gravid) hursomhelst så åkte jag till bromölla, där jag alltid byter buss, men illamåendet hade inte gått över så jag åkte hem igen! där somnade jag & sov i ett antal timmar, mådde lite bättre, gick & handlade med mami & sen tränade jag lite fotboll. det var längesen så det skulle bli kul, men idiotvaktmästare hade inte skottat planen så det blev snöfotboll helt enkelt. det var massa mer krångel, men det orkar jag skriva ner!

fredag började med att jag åkte till skolan, eftersom jag mådde bra, så jag & damla stannade en stund i bromölla & gick hem till ida m lite & tog en senare buss. väl i skolan hade vi grafisk design & gjorde fula bioposters till filmer, sen var det bara en allmänt seg dag där vi jobbade med samma projekt i några timmar. -.- vi slutade dock 40-45 minuter tidigare, så jag hann hem till fem! jag kom igång lite med gitarren igen & det var kul så jag ville inte sluta, men jag kände mig lite smått tvungen när karro, jossan & emmast kom. ;o vi såg tio orsaker att hata dig & sörjde heath lite. ;< vi tog massa fula bilder, sen kom ralle också en stund. det var fredaggg!


j a g   &   d e n   b ä s t a   i   v  ä  r  l  d  e n


det blev idag (lördag) & jag blev väckt av att mami & paps kom in & sa att dom hade baguetter klara, så ja, jag gick upp lite över elva (på en helg?) & åt god frukost! dom hade bestämt sig för att åka till ikea, så jag gjorde mig iordning & följde med. vi/jag hittade väl ungefär vad vi skulle, men fortfarande inga gardiner & inga sängkläder? hm. jag hittade också världens finaste lampa som jag så lätt hade velat haaa! oh. men jag fick den inte. det skulle bli alldeles för många hål i taket, eller något, eftersom det var en hyfsat stor lampa. jag kom hem vid halv sex iaf, åt mat hur snabbt som helst, fixade mig lite & åkte buss/tåg in i kristianstad. där träffade jag mysen & ida m. :> vi gick & såg the day the earth stood still, & ja.. den var inte direkt dålig, men jag har ju lugnt sett bättre. den var lite underlig. nu är jag iaf hemma igen & gör ingenting. godnatt?

bearing the burden of a secret storm

y o u ' l l   c o m e   b a c k ,   i ' v e   g o t   a   f e e l i n g
y o u ' l l   c o m e   b a c k ,   i   k n o w   w h a t   y o u ' r e   t h i n k i n g

'ello peeps!
idag känner jag att jag faktiskt har ådstakommit något! & inte bara en grej, utan några stycken, egentligen. jag gick upp vid nio (!), trots att det är sista dagen på lovet då jag borde sova till tre, egentligen. men hursomhelst så tog jag det hur lungt som helst med ett bad direkt på morgonen. (utan att somna! vad händer med mig?) sen fixade jag mig lite smått innan jag gick & hämtade mitt nya busskort! det började tydligen funka idag, & jag skulle ju ändå till kristianstad, så.. det var iaf ungefär tjugofem mintuer kvar tills bussen skulle gå, så jag tog tag i mitt liv & gick ner till taxi! eller ja, busstationen, jag vet inte vad det heter. där fick jag vänta lite till, men tillslut kom jag iväg & väl i kristianstad gick jag bara & köpte mig min bok med lite nya låtar till pianot! så, jag var bara där i en halvtimme, jag orkade inte gå runt, sen tog jag tåg & buss hem igen. när jag kom tillbaka till olofström så gick jag faktiskt in till banken också. ja, det är sant, banken. jag har glömt lösenordet till den internetbanks grejen, så jag fixade nytt & sen gick jag hem! vi beställde lite kinamat & det var sååå gottt! som alltid, alltså. det är en av dom få fördelarna med olofström, vi har den bästa kinamaten som finns! jag lovar. ahja, sen har jag såklart provat att spela lite låtar. & så skrev jag nyss ut ackorden till concrete angel också, som någon av er kanske sett på bilddagboken & den är så sorligggg. lyssna!
http://www.youtube.com/watch?v=OQ7L85V1ylk&feature=related

imorn börjar jag skolan igen & det känns lite smått kul att träffa alla, men jag hade verkligen inte tackat nej till några veckors extra lov. men nu ska jag & mami kolla om mina fotöljer passar in på mitt rum, så.. over & out!

tell me, do i deserve this?

jag glömde berätta om en väldigt speciell incident!
idag till maten skulle jag dricka coca cola, men kände att det
hälldes ovanligt sakta, & efter en stund märkte jag att den hade
fryst på balkongen! ;o ungefär halva colan gick inte att dricka sen
(jag smakade när den hade tinat) för den smakar som coca cola
utspett med massa vatten, & ingen kolsyra. -.-
jag blev ledsen för jag hade velat ha när jag år nachos,
men jag fick helt enkelt nöja mig med saft. ;<
jag tänkte att vi alla kanske skulle lära oss något av detta?
(nu blev jag riktigt sugen bara för det!)

so much for this awkward silence

i  c o u l d   d o   a n y t h i n g   i   w a n t

oj, jag har verkligen inte varit bra på det här dom senaste dagarna! men till mitt försvar så har det inte riktigt funkat som det borde & sen är det ju lov också, så jag kanske inte är hemma hela tiden. jaha, då var det i fredags jag skrev sist? då tar jag väl dag för dag, då.

i lördags gick jag upp i hyfsad tid & gick ner till idrottshallen för att kolla på km! först var det herrar, sen damer. vårt lag spelade, men det har inte blivit av att jag har tränat, så jag var helt enkelt inte med. jag, karro & jannike gick iaf hem hit sen, åt & dom spelade guitar hero medans jag så gott som sov. jag var sjukkkt trött. sara kom också en stund, men alla åkte skilda vägar vid åtta eller något, sen kan jag inte minnas att jag gjorde något speciellt.
det blev söndag & jag drog men hem till karro någongång på kvällen, precis som jossan! vi var bara allmänt sociala med varandra & snackade om allt som finns att snacka om, spillde lite fanta här & där, & så såg vi mean girls (eftersom den var på tv) & heartbreak kid, fast jag sett den innan, då.

igår (måndag) åkte jag till bromölla vid fem, gick hem till ida möller & kollade runt i hennes rum ett tag medans hon gjorde sig klar! hennes mami skjutsade oss till mysen, där bella & grön också var. :> (ingen damla eller holmis. ;<) vi åt fruktsallad som mysen hade gjort, sen gick vi på rundtur i fjälkinge! (som förresten tog mycket längre tid än vad jag kunde ana!) vi köpte godis, men grön var tvungen att ta sista bussen hem när vi kom hem igen. vi tog lite fjantiga bilder & kollade på nyckeln till frihet, som jag faktiskt inte sett innan! den var sorlig, men bra. vi spanade lite på bilddagboken också, men tillslut skulle bella också hem, så kvar var jag, mysen & ida m! vi låg mest bara & snackade om allting. oh, jag trivs med er, helt enkelt.

idag är det tisdag & jag har inte gjort någonting, ungefär! jag vaknade vid lite över tre, åt frukost & middag i ett, tog ett varmt bad & tillslut städade jag faktiskt upp lite här inne! det behövdes. annars har jag gjort absolut ingenting! bara suttit vid min kära dator, laddat upp lite bilder ifrån england på bilddagboken (mieux.bilddagboken.se), lyssnat på musik, & planerat att jag nog ska in till kristianstad imorn & köpa mig en av ackord/not böckerna för 2008. sen får jag se hur jag tillbringar resten av kvällen! jag känner för att gå på bio & se yes man, men jag får se.

nu känns det som att detta håller på att "get out of hand" lite, så jag hör kanske av mig till er imorn. later! <;


so good luck, good night & goodbye for a lifetime

i d a g   h a r   j a g   u p p t ä c k t   b r a   m u s i k ,
l i k i n g   a l o t .

mhm! as true as said, idag har jag upptäckt något nytt som jag faktiskt gillar en hel del! go crash audio, först & främst, sen the hand me down kids. tihhi, ni kan ju lyssna om ni vill, eller något. jag sörjer dock fortfarande throwing paper aeroplanes, dom var väl min ända chans om man pratar lite i gåtor. please, come back? jag vill också passa på att vara lite fyndig & säga cheer up, cheer up! the end has never stopped us before.

idag började iaf med att jag gick upp vid nio! det tog emot en del, men jag lyckades & jag kom på bussen vid tio. jag mötte ida möller vid tåget & åkte till kristianstad! där blev det som planerat alliansen för att spana in våran niklas. han skötte sig bra tills han fick gult kort. -.- efter några timmar av fotboll & massa nytt skvaller begav vi oss in i stan & det blev lite handlat på h&m faktiskt! två hårband, ett armband, foundation, puder & eyeliner! behövdes verkligen, kan jag säga.

jag kom hem vid sex någongång & gick till willys för att köpa lite coca cola, & på hemvägen stannade anneli (saras mami) vid vägkanten, plockade upp mig, & skjutsade mig hem! ^-^ tack för det, säger vi. sen har det faktiskt inte hänt så mycket, jag har haft ganska så sjukt tråkigt om man säger så. jag somnade ett tag också! & jag blir så arggg för bilddagboken cepar ihjäl sig på mig. ;< hm. ahja. jag vet att det är ganska tråkigt att jag inte har några bilder eller något, förresten, men någongång, när jag orkar ta tag i mitt liv, kommer det antagligen! & inget skrivet om england har det blivit heller. hm, jag ska försöka skärpa mig. lite kul med kommentarer också, kanske.

ahja, nu ska jag sluta skriva massa onödigt shizzle!

i'd play a song that would never ever end

d e t   ä r   2 0 0 9   &   d e t   ä r   k o n s t i g t .

hm. januari. herregud. det är redan två år sen jag träffade lindie för första gången & det är sjukkkt! i alla fall.. igår åkte jag hem till karro & fixade lite innan alla kom, & vid sex åt vi tacos, jag & mina flickor. det blev alltså jag, karro, emmast, jannike, sara & jossan bara, för amanda'liten var sjuk. ;< det blev efterrätt & så sen också, iaf, innan vi bestämde oss för att ha festen hos karro. vi bjöd in lite folk & det blev ganska trevligt tillslut, ändå! vid tolv åkte vi ner i byn & kollade på raketerna, sen blev det vidare hem till andré på efterfest. <: därifrån gick jag hem någongång inatt & somnade väl ganska snabbt när jag väl var hemma, tror jag. igår blev hursomhelst bra!

imorse, eller ja. idag borde jag kanske säga, vaknade jag vid tre, sen gjorde jag inte så mycket mer under dagen än att duscha & äta. vid sju gick jag & emmast ut för att hyra film, sen gick vi hem hit. det blev en såndär spännande/läskig krokodil film! den var faktiskt ganska bra, & just nu sitter mami & paps i soffan tittandes på den, thihi. efter det spelade vi lite guitar hero, sen gick vi hem till karro & hämtade våra väskor från igår! sen har jag bara hunnit sitta här lite, & nu ska jag snart duscha hade jag tänkt mig. imorgon ska jag & ida m in till kristianstad för att kolla alliansen också, förresten! ^-^

now that's pretty much it so, happy new year?

RSS 2.0