i'm back

v a r  s k a   j a g   b o r j a ?

eftersom jag ar i england sa blir det inga svenska bokstaver, som ni kanske listat ut,
men ni far anstranga er lite for att forsta!

mcfly @ manchester (m.e.n. arena)
jag sag mcfly for tionde gangen i mitt liv i lordags & jag forstor inte hur dom lyckas sa sjukt javla bra varje gang. jag ar mallos & turnen ar battre an nagonsin! (om man far saga sa?) sa VARNING! jag ska avsloja lite hemlisar. dom spelade corrupted & jag tror att alla dog lite da, speciellt eftersom det var en av latarna jag inte alls tankte mig att dom faktiskt skulle spela! det blev ingen the end eller down goes antoher one, & trots att bade danny & tom var sjuka, hesa & forkylda var dom som alltid hur sjukt bra som heeeeelst! & da ska vi inte ens borja med hur scenen var uppbyggd & att dom akte pa en stor javla platta (eller vad man nu ska kalla det) over publiken! jag finner inga ord, helt enkelt. & deras cover pa michael jacksons' black or white var out of this world! insane. bilder & lite sa kommer senare, nar jag kommer hem!

& som att inte kvallen var bra nog hade vi varit i bolton ocksa! staden dar min vaxte upp. jag vet inte riktigt vad jag ska saga om det heller, for ni skulle anda aldrig forsta, so i'll just leave it there.

i sondags gick jag & spudie runt i stan lite medans lindie stannade hemma, sen blev det bara lite mys hemma pa kvallen! sen igar tog jag & spud bussen till portsmouth & sag tonight is goodbye, sheerwood & go:audio! tonight is goodbye var sa sjukt mycket battre an forra aret, sheerwood var ocksa bra & go:audio var go:audio helt enkelt. det var slut runt 22.30 nagongang & varan buss hem gick inte forens klockan 05.20, sa vi fros ihjal pa tagstationen ett tag innan nagra vakter slappte in oss pa ett tag som inte anvandes for tillfallet & lat oss sova dar tills varan buss gick! vi var hema igen vid nio & somnade ganska snabbt tror jag. nu sitter jag har med mina nya glasogon pa mig medans spudie & linda ar ute pa aventyr nagonstans!

nu har jag iaf berattat lite kort om lite som har hant har,
so over & out for a while!

aujourd'hui (idag)

IDAGGGG! herregud. jag åker verkligen igen idag & det börjar kännas på riktigt nu! & jag ser mcfly imorgon! ;o insane, om jag får säga det själv. jag sitter i skolan & börjar om ungefär en halvtimme, sen blir det rörlig bild & svenska innan jag möter mami någonstans för att äta. :> sen ska jag på tåget till nyköping klockan 15.23, tror jag det var! jag är så gladdd. :'> ni anar nog inte, helt enkelt.

& som jag sa i mitt förra inlägg, så ska jag försöka att skriva lite under tiden som jag är iväg också, bara för er skull! ni må vara få, men ni läsar iaf. (thihi) & sen kanske lite för min egen del också, för att det är kul! så. vi ses? :'>

herregud

jag åker faktiskt imorgon, vilket betyder att jag ser mcfly om två dagar! jag förstår inte & jag känner mig inte alls förberedd, allt har gått så sjukt jävla fort. jag längtar som en liten gris, dock mår jag illa! förhoppningsvis & antagligen har det gått över till imorgon, eftersom det inte alls är lika illa som det var för en halvtimme sen. nu har jag packat klart det mesta iaf, & jag ska väl sova lite nu, så småningom. efter jag har gjort lite på min novell, såklart. om jag nu orkar det. well, jag har lite till att fixa men jag kände bara att jag borde skrivit något litet idag också. jag ska försöka skriva något smått imorgon också & i'll do my best to keep you updated om vad som händer i england! (herregud)

sen lovade jag malin att skriva ner en liten kort planeringslista,
så detta är till henne & för alla andra som är intresserade!

21/11; flyg nyköping - london
22/11; mcfly @ manchester (m.e.n. arena)
23/11; london
24/11; go:audio @ portsmouth
25/11; london
26/11; london
27/11; mcfly @ london (wembley arena)
28/11; new found glory, four year strong, set your goals, crime in stereo @ london
29/11; mcfly @ liverpool (echo arena)
30/11; flyg birmingham - nyköping (dougies' day & ett år sen det bästa i världen)

:> that's it & det är så sjukt(!) att jag faktiskt åker imorgon!
men, nu ska jag göra lite annat, så b y e  f o r  n o w

t r e !

jag är så jävla mätt. jag kom hem från skolan kvart över sex ungefär, eftersom min buss var försenad & när jag väl kom hem tryckte jag i mig en hel del kinamat. men det var så sjukt gott, så det är värt det! iaf. idag hade vi ljud i skolan, så jag & bagge började på vår tolkning av 'att döda ett barn'. det var roligare än vad jag trodde det skulle vara, faktiskt!

nu hade jag tänkt att jag snart skulle duscha, lägga mig ner & se lite på tv & sen börja packa lite smått, med tiden. plus att jag måste skriva en dum novell tills på fredag också & jag har ingen aninggg om vad jag ska skriva om! typiskt.

förresten. TVÅ DAGARRR! det är sjukt & jag varken förstår eller inser att jag faktiskt åker till england igen om två- & ser mcfly igen om trrre ynka små dagar. :'> oh! i love this feeling.

dear diary

y o  p e e p s

imorse vaknade jag & märkte att jag hade försovit mig, men som alltid tog jag det hyfsat lungt & håret fick bli drabbat av tidsförlust, men jag hann iaf till bussen. väl i skolan hade jag franska, sen engelska & matte. på maten gick vi till mcdonlads där det blev glass & lite stulna pommes, sen var det bara svenska kvar. där blev det mest snack om rick astleys' never gonna give you up & lite småsång med hawkan. sen blev det iaf ett snabbt studiebesök på sveriges radio i kristianstad innan britt (världens bästa lärare, måste det vara) skjutsade mig till tågstationen så jag skulle hinna med tåget! jag åkte till lund & hälsade på broder max. :> han bjöd mig på mat på något gott ställe där vi ätit innan, sen drog vi oss hem till han i regnet, & köpte farsdag present till papsen. (bättre sent än aldrig?) sen kollade vi lite på youtube & skrattade, innan jag begav mig hemåt igen.

nu är jag hemma, har duschat, sett på desperate housewives, pratat en jättesnabbis med spud & nu sitter jag här. förresten! jag vet att det inte händer mycket på min bdb atm, men vi har bara mammas & pappas dator uppkopplad, & där finns det inget intressant för varken min eller eran del. isåfall lite för min, kanske.

nu ska jag lägga mig & sängen, eller ja; på madrassen, & se lite på tv innan jag somnar.
n i g h t i e s ! (tre dagar!)

long time, no see

i  a m  b a c k

så! jag har inte skrivit nu på ett tag, & det är inte för att jag inte velat, utan för att jag inte har kunnat. när skrev jag sist? i fredags, var det nog. men vi flyttade ju iaf till lägenhet i lördags, så det var fullt upp med det hela dagen, sen hade pappa glömt någon kabel hemma i huset, så vi fick varken igång internet eller telefonen. sen i söndags blev det mer flytt & allt krånglade, så det blev inget internet & ingen telefon då heller. -.-

idag är det måndag & jag är tillbaka till skrivandet. lägenheten är liten & jag sover på min madrass i 'storarummet', om man nu kan kalla det så. det är inte alltför obekvämt & jag har både tv:n, ödlorna & skallepär framför mig, så det är väl så okej som det kan bli, i guess. sen flyttar vi ju upp en våning till en lite större lägenhet när jag kommer hem igen. jag ska dock inte sitta här & gnälla om allt det dära nu. jag var i skolan för första gången på evigheter, känns det som, fast jag bara var borta onsdag, torsdag & fredag! lite småseg dag, men helt okej. när jag kom hem blev det kycklingtallrik ifrån pizzaboden & nu har jag precis duschat!

jag lägger kanske in någon bild på hur det ser ut här, såsmåningom. (om jag orkar)
nu ska jag bara ta det lugnt, plugga lite franska & sen blir det nog att ringa spudie ikväll!
erh, hejdå.


we're getting closer

om en vecka, om sju dagar, om ca 173 & en halv timme, whatever you prefer, är det dags igen. då lyfter flyget till england & trots att denna helgen kommer vara helt kass så förväntas nästa att bli lika bäst som alltid. jag är fortfarande lite sjuk men mår bättre! fast det blev ingen skola iaf. & nu har jag huvudvärk igen. jag ringde förresten banken idag också, & dom la undan lite pund åt mig! plus att mami gav mig tidig julklapp idag, lite kladdpengar.

well, max ska komma hem i helgen, & om allt går som planerat så ska han vara här typ vid fem. jag saknar han & jag är glad att han kommer hem ett tag. oh! förresten! imorse fick jag av misstag i mig ostfralla & det var inte gott! ew. nu ska jag gå ner & kolla när maten är klar, jag börjar bli lite hungrig.

hm.

h e l l o   p e e p s .

igår blev det ingen skola för min del, jag vaknade & mådde så illa att jag inte ens kunde stå upp.
jag somnade ganska snabbt igen & vaknade med huvudvärk. resten av dagen/kvällen var jag bara allmänt trött & mådde ganska dåligt. somnade då & då men vaknade precis innan greys' anatomy, så jag kollade & sen gick jag upp & la mig i min säng, ringde spudie & sen somnade jag någongång.

idag vaknade jag & kände mig inte helt frisk, så det blev ingen skola idag heller, så jag har legat i soffan hela dagen, men nu mår jag lite bättre så jag tog mig ett bad & lyssnade på musik. det blir väl skola imorn, antar jag. jag har ju trots allt bara en lektion & det är mpr så det är kul. undra vad jag har. någon mp1a;are som vet, kanske? hursomhelst så saknar jag mina klasskompisar & i helgen hinner jag inte göra någonting för det är redan fullt upp med massa tråkigt bajs.

nu ska jag föna mitt hår & sen ska jag gå ner igen. hejdå!

jag vet inte

idag skriver jag bara för att skriva, så jag ska försöka vara kortfattad;

det första jag gjorde idag (förutom att vakna & allt det, förståss) var att åka till tandläkaren & fixa med tandställningen, sen direkt till skolan. slutade vid tio i två, sen drog jag, ari, niklas, tommy & holmis oss ner till mcdonalds & åt god mat. (mysen, jonas & damla kom förbi en runda, också!) sen hängde ari, niklas & jonas med mig till h&m, men jag hittade inget så vi gick tillbaka till skolan. vi började i mac-salen & satt där i någon timme kanske, sen gick vi ner en våning & gick till en annan datorsal istället. pojkarna nördade sig & jag halvsov. det blev lite roliga videos, sen följde dom mig till a-huset där jag skulle möta alla andra kamratstödjare. vi hade lite "genomgång" sen började hela 'öppet hus' grejen. justja, det var öppet hus idag! så, jag var allmänt trevlig mot alla nior & ledde dom mellan husen.

när jag skulle hem gick jag till bussen, men den gick inte förens 22.20 & klockan var 20.15 typ, så jag begav mig mot tåget, där jag väntade ett tag, sen kom det. när jag väl var på så funkade inte mitt buss/tågkort efter åtta, så jag skulle egentligen fått betala 700kr i böter, eller något, eftersom jag inte hade några pengar på mig heller, men han var snäll & jag fick köpa en biljett när jag hoppade av. (eftersom jag hade mitt rabattkort) nu har jag precis duschat & det återstår bara att ringa ett litet busigt samtal!

jag blev kanske inte så kortfattad heller, men jag är för seg för att ändra,
så godnatt & allt sånt nu!


everybody knows the end

idag började helt okej men gick utför ganska stort,
så jag ska snart sova & vänta på att det ska bli imorgon.
tack & godnatt.


jag är arg

" Håll dig till mcfly. Dom som inte alls bryr sig om annat än sig själva. "

dom här två meningarna stör jag mig sjukt mycket på & jag vet inte ens vad.
lindie la in en bild om att hon lyssnade på all time low & då ska någon komma & hålla
någon jävla föreläsning om att hon inte ska lyssna på dom, eller något & avslutar allt med
" Håll dig till mcfly. Dom som inte alls bryr sig om annat än sig själva. "
med lite koll hade man kanske vetat att dom faktiskt håller på med välgörenhet
& åker över halva jorden bara för att själva se hur det är där, & sen använda
sina singelpengar till att bygga skolor för barnen i uganda. herregud.
det, om något, är väl att ändå att bry sig om annat än sig själva?
det hade ju varit en fördel om du visste vad du snackade om.

klockan är nästan halv ett & det är way past bedtime för mig nu,
jag borde sova & jag ska snart försöka. godnatt.

fathers day '08

 idag är det fars dag, alltså paps dag!
 så det blir en bild pappan i all ära & ett grattis.
 han har inte fått något än, men det kommer såsmåningom!
 ni behöver inte skvallra till paps att jag la ut en bild, heller. (thih!)
 så, idag har jag försökt vara lite extra snäll,
 & jag kanske har lyckats. jag vet faktiskt inte!
 idag är iaf din dag, & du är trots allt riktigt bra!

 back when i was a child
 before life removed all the innocence
 my father would lift me high
 and dance with my mother and me
 and then spin me around 'til i fell asleep
 then up the stairs he would carry me
 and i knew for sure i was loved


förresten!
http://www.youtube.com/watch?v=eYn2p1nnq_o
han underhåller mig under mina tråkiga dagar
& det passar ju, så why not?

i'm lost for words

mcfly @ itunes festival - 24/7'08

"if you were god, then i would believe"
jag saknar mcfly & jag vill att det ska bli den
tjugoandra november nu.

för första gången på länge är jag faktiskt vaken
fast det är (vad jag nu för tiden kallar) sent!
& guess what? ingen annan är & jag har tråkigt.

so we shout it louder

idag har jag hjälpt till att köra massa saker till något förråd vi ska ha lite saker i, tills vi flyttar. juste, vi ska flytta. iaf, jag gjorde det, & gick en mini runda, duschade, &.. inte så mycket mer. ska snart försöka packa ihop det sista på mitt rum, om jag orkar. egentligen har jag inget val mer än att orka, men jag får se.

idag har jag, trots den bra dagen igår, en sådära lite småjobbig dag med en småjobbig känsla. men jag lyssnar på throwing paper aeroplanes & gör mitt bästa för att hålla humöret uppe ett tag till. imorse vaknade jag förresten klockan 05.45 med mtv på, & tänkte att jag hade försovit mig! men sen kom jag på att det var ju ingen skola idag, så jag somnade snabbt om igen. (för övrigt var det leona lewis - bleeding love på tv när jag vaknade)

jag är lite smått irriterad (fortfarande) på att min high school musical film inte är hema, utan hos någon annan & att high school musical 2 skivan är mystiskt försvunnen för tillfället. fodralet har jag, men skivan är helt gone. jag är ju på humör för det idag. camp rock är visserligen helt okej också, enligt mig, men inte alls lika bra. det blir kanske att den hamnar i dvd:n iaf, jag får väl se. jag har ju redan sett den två gånger. (jag hör er ropa nörd! men det gör inget) vi ses kanske senare ikväll, jag får se. hejdå sålänge!

(förresten började the hills idag igen, & det var brrra! jag har längtat som en bebis)


what a wonderful world

idag har faktiskt varit en riktigt bra dag! om man räknar bort min huvudvärk, alltså. niklas, bäst i världen som han är ibland, hade med sig presenter till mig idag! (eller ja, hans pappa! thiih) high school musical stuff, såklart. that kind of made my day, & niklas är verkligen bra. honom tycker jag om! sen, blev det en mini redovisning om gilles bensimon & resten av skoldagen hände inte så mycket. iaf inte så mycket som är intressant för er!

efter skolan åkte jag & min del av bästa mp1a hem till ida möller & åt thaimat, med mera. ganska gott, faktiskt, trots att jag föredrar kinamat! vi såg lite på idol. (fick precis reda på att lars åkte ut, & det gör inte mig jätte mycket, faktiskt. fast jag följer ju inte det jättenoga heller, så!) iaf. jag kom precis hem igen & jag är faktiskt trött. spudie sitter på bio hema i norrköping & jag vill inte ringa & störa, känner jag, så det blir väl lite tv & så!

bilder på vad jag fick av bästa niklas kommer nog såsmåningom!
ja, idag har varit en riktigt bra dag! om man räknar bort min huvudvärk, alltså.


mainstream!

.. it's here, peeps. min blogg.
jag tänkte att det kanske är dags nu, delvis för att spud har tjatat lite, men bara lite.
jag lovar inte att den kommer bli rolig & intressant, but i'll do my best to keep you updated.

utan spudie hade det dock inte blivit någon vidare blogg, eftersom att jag inte är jättebra på sånthär. men, spud'ig som hon är, kom hon till undsättning & hjälpte till! så därför tänkte jag att mitt första inlägg får bli tillägnat dig, my favourite loiioe'luigi'buzz'md'spud! so, that's it for today. nu ska jag vidare till mtv europe music awards! sleep thight!



(spudie&mig @ paris '08)

RSS 2.0