shadows will be lost in the light

w o r d s   c a n   n o t   d e s c r i b e
ho w   i   f e e l   r i g h t   n o w


(010509) mcfly ; london @ hammersmith apollo
(020509) mcfly ; southend @ cliffs pavilion
(030509) mcfly ; ipswich @ regent theater

i can't take another night on my own

i ' m   m a k i n g   a   l i s t   o f   t h i n g s   t h a t   i   m i s s ,
w h e n e v e r   w e ' r e   f a r   a p a r t

jag är trött i hela kroppen & jag har saker att göra, egentligen. jag har i alla fall jobbat lite med mitt arbete om abort, men jag måste ta tag i mitt liv & läsa ut min bok till engelskan. -.- jag orkar inte. jag lyssnar på mcfly & har kollat lite flyg idag! jag vill att det ska bli lördag & att biljetterna ska släppas! hm. idag har jag hursomhelst bara varit i skolan & mått halvdåligt. jag har ont i huvudet & jag vill verkligen inte bli sjuk. -.- berättade jag om hjärtat jag fick av tommy igår, förresten? ett litet mjukis hjärta som en sen alla hjärtansdag present. <: sötaste lilla tommy. helt oskyldigt alltså, vi fjantar oss.

jag vill färga mitt hår brunt igen, tror jag, så jag måste köpa hårfärg någon dag i mitt liv också. plus en present till mamma som fyller år på fredag! fast jag vet ju redan vad, så. <: tihhi. jag hade tänkt lägga in lite bilder idag, men sen kom jag på att jag hade ju inga av dom jag hade tänkt lägga in, så det får bli någon annan dag. nu ska jag vara duktig, hejdå.

it's like the only company i seek is misery all around


i t   w a s   j u s t   a   k i s s ,   b u t   i   c o u l d   s e e   y o u   m e a n t   i t ,
t h e   s a d d e s t   t h i n g   f o r   m e ,   w a s   i   t r u s t e d   y o u   e n d l e s s l y

idag ville jag mest bara berätta lite om igår innan jag går & gör annat som jag egentligen redan borde vara klar med. (eget arbete om abort)
mamma väckte mig tidigt & berättade att mina nästkusiner var på väg till oss, eftersom dom precis kommit till olofström. det tog emot lite, men efter någon timme kom jag upp, drog på mig mina jogging & så kom dom. det är ju visserligen alltid kul & ses eftersom vi nästan aldrig gör det, plus att dom hade med sig en liten tjej som var galet full av energi! ungefär två år var hon, har jag för mig. dom drog hursomhelst igen efter några timmar & jag började fixa mig lite. vid fyra tog jag bussen till ida, sen kom damla & mysen också, såklart! vi gick & åt, vilket var hur gott som helst, mysen åkte hem igen & kvar blev jag, ida & damla. vi spenderade kvällen genom att spela spel, typ twister & sånt kul! vi har nog några fula bilder på det någonstans, så det kanske kommer upp såsmåningom. mer behöver jag inte berätta, känner jag!

vi vaknade någon gång i livet & tog elva-tåget till skolan. det visade sig att vi hade varken mentorstid eller kärnmedia, så vi hade ju kunnat komma två timmar senare, men det var ju lite försent för det nu. -.- ida gick istället & tog ett nytt hål i örat, sen gick vi någonstans & åt, hela gänget. >-< eller ja, det var ju bara tommy & bella som åt idag. sen har jag bara ätit glass!



annars vill jag bara tacka någon i världen för fyra av dom bästa männikskor på denna jord.


you're my sun when the rain is falling in, you're the moon when the night comes,
you're the air that i am breathing, you're the ones that make me believe in destiny.

remeber when we scratched our names into the sand?

i ' m   j u s t   o n e   d r i n k   a w a y
a n d   i ' m   b a c k   i n   w o n d e r l a n d   l i k e   i t   w a s   y e s t e r d a y

hej igen. jag är hemma igen & det känns lite tomt. det blev bilresa hem med tre män (eller ja, två män & en kille, kanske man ska säga egentligen) & det gick mycket fortare än vad jag trodde det skulle göra, faktiskt. när jag kom hem hade mami lagat kyckling & pommes som jag åt innan jag la mig i soffan & kollade på massa inspelade hells kitchen avsnitt. <; sen sov jag till nio någongång, såg slutet på melodifestivalen, & nu sitter jag här. jag ska snart poppa lite popcorn & se på skins, efterlängtade avsnitt fem. spudie gav med sig utan någon större fight & lät mig se avsnitt fyra hema hos henne! jag känner att jag inte ätit tillräckligt med onyttigt hos spud, därav popcornen. <; hm. aja. det finns väl inte så mycket mer att skriva egentligen, jag & spud har helt enkelt gjort vad vi är bäst på; vara uppe på nätterna, sova på dagarna, äta & dricka cola. (& sett tusen filmer, förståss) mer kräver jag inte heller, så min vecka har vartit super. <:

men nu orkar jag faktiskt inte mera, så hejdå.

this could easily happen to you

s h e   d i d   a   b u n g y j u m p ,   r o p e   s n a p p e d ,
s h e   p a s s e d   a w a y .   b u t   t h a t ' s    o k e y !

i'm alive! ja, tro det eller ej, men jag lever faktiskt. jag är ju hos spud'en & vi har mest fullt upp med att se på tusentalsfilmer i sängen medans vi äter massa kakor & annat skit. it gets to you, you know. hursomhelst tänkte jag mest bara titta in & försäkra er om att jag faktiskt fortfarande finns med er. jag kommer hem på lördag & på söndag kommer jag befinna mig hemma hos ida möller tills på måndag! <: men nu har jag annat för mig, l a t e r .


the game is on again

t h e   w i n n e r   t a k e s   i t   a l l ,  t h e   l o s e r   h a s   t o   f a l l
i t ' s   s i m p l e   a n d   i t ' s   p l a i n ,  w h y   s h o u l d   i   c o m p l a i n

hello peeps. vad har ni gjort idag? jag har varit hos tandläkaren. igen! kul. eller kanske inte. hursomhelst! jag åkte till skolan efter att ha varit hos tandläkaren, & där var jag i ungefär en halvtimme innan vi slutade igen. jag gick till mcdonalds för att träffa damla, ida m, niklas, ari & jonas lite innan lovet & jag åt pommes. <: det var gott. sen tog vi tåget hem, jag, damla & ida, skrattandes lite ovanligt mycket, vilket alltid är kul! (thehhhe) sen åt jag kycklingtallrik & massa annat gott som finns här i världen. jannike kom hit en stund, sen karro & sen gick vi ner till idrottshallen en stund. <; efter det gick vi hem till karro & nathalie (karros' syster, alltså) visade oss massa coola trick hon hade lärt sig, sen kom jag nyss hem ungefär! jag har packat lite också, eftersom jag åker till norrköping imorgon! tidigt. -.- men det är ju värt det, thihih. fast jag har väl lite kvar, antar jag. jag har nyss dushat & sitter med en liten söt turban på huvudet, men funderar på att snart föna det. fast nu börjar det bli för mycket av ingenting, känner jag!

over & out, i say.

you’re so sad, maybe you should buy a happy meal


ä r   i n t e   k a t y   p e r r y   s j u k t   s ö t ?
m h m .

sleepwalk with me

s o   t a k e   a l l   o f   y o u r   d r e a m s ,
a n d   m a k e   t h e m   w h a t   y o u   w a n t   t h e m   t o   b e

läääängesen! för längesen? förlåt igen. till dig linda & till dig spudie, mina trogna läsare! det har varit lite fullt upp & fel humör, helt enkelt.

vad har hänt sen i torsdags? det blev ju som sagt danmark med alla mp:or & det var helt okej! bussresan var väl det roliga egentligen, men jag träffade nytt folk & det är ju alltid kul. <: jag fick en sån liten godishamburgare av mysen min också! eller ja, den var ganska stor, faktiskt. men den är så söt så jag har inte velat äta den än!
när jag kom tillbaka till kristianstad gick jag till tåget & hämtade spuddddie! :'> vi gick till mcdonalds & åt lite pommes innan vi tog tåg/buss hem till moi. här gjorde vi vad vi är bäst på; åt & sov! mhm. på lördagen blev det kinis & melodifestivalen lite smått på i "bakgrunden". vi upptäckte också en helt ny sida av reemer & skrattade ihjäl oss lite smått! you me at six visade sig vara nästbäst i världen & jag blev glad. det blev söndag & spud lämnade mig ensam igen. jag kollade på skins & sov. hehhhhhe.

det var måndaggg & det var ingenting. inte vad jag kommer ihåg, i alla fall? jo, förresten. vi hade en livlig diskussion om homo-/bisexuallitet & det blev många erkännanden i klassen, kändes det som! igår blev det träning, fast jag hade sjuuukt ont i min mage hela dageeeen. idag har jag bara hunnit med skola, tror jag. ;o vi hade ljud & började intervjua till vårt reportage, så nu är jag tekniker/fältreporter! thehhee, ganska coolt om ni frågar mig. <; eller kanske inte. jag kom hem, åt & kollade på inspelade hells kitchen, skrattade åt matt, sov, kollade på top model, fel person vann, duschade, packade mina idrottskläder & nu sitter jag här. jag är jättetörstig & ska sluta skriva! laterrr.

(JUSTEEE! inte för att följa strömmen, men blink är tillbakaaaa. yey?)

what a way for the ice to break

e v e r y t i m e   i   t r y   t o   f l y   i   f a l l ,
w i t h o u t   m y   w i n g s   i   f e e l   s o   s m a l l

jag är ganska trött sådär, alltså seg/trött typ, så det blir inte så mycket idag. ville mest bara berättade att trots den värdelösa dagen igår, så överraskade jag ida m en liten stund hema hos henne! mitt tåg var försenat, så bussen från bromölla till olofström hade redan gått. -.- & farmor var inte hema, så jag drog som sagt hem till ida, vi hade lite catching up to do, eftersom hon varit sjuk hela veckan! det var kul. <:

idag hade jag bara franska & engelska, sen slutade vi. jag, ari & jonas stannade dock kvar & gjorde klart vår trailer till radion, i sällskap av niklas, & lite mysen också. sen blev det mentorstid där vi fick träffa tvåor/treor & lite sånt tills imorgon. vi åker ju till danmark, alla mp:or! det blir några utställningar, som jag har fattat det, & det ska väl bli sådär kul. det blir säkert brrra. >-<
det blev ingen träning idag heller, för jag har pluggat som en gaaalning! det var nog första gången jag inte tränade för att plugga, tror jag nog. hm.

sen kommer ju såklart spud'en min imorgon också! i'm exiteddd. <':
men nu ska jag lägga mig & sängen & kolla på tila, sen sova.
godnatttt.

life's a bitch

t h i s   i s   t h e   l a s t   t i m e
i   g i v e   u p   t h i s   h e a r t   o f   m i n e

ibland vill jag bara dö, sen dö igen & sen dö lite till.
jävla crap dag. somfan.

i'll keep you my dirty little secret

s o m e h o w   i   k n e w   t h a t   i t   w o u l d   b e   t h i s   w a y ,
s o m e h o w   i   k n e w   t h a t   i t   w o u l d   s l o w l y   f a d e

hej peeps. förlåt att det inte blev något igår, men jag orkade inte riktigt. vad hände? jag var i skolan bara, som vanligt, & på kvällen blev det fotbollsträning. det var kul. <: & juste! jag & tommy gick till kebab city(?) & åt på maten, så jag köpte en pommes. men det tar inte slut där! den var aaaasstor! ;o & god. <: det var min tisdag.

nu sitter jag i skolan igen, har precis varit hos tandläkaren. när jag kom tillbaka till kristianstad gick jag in på mcdonlads & köpte chokladmilkshake innan jag skulle till mediekunskapen, som jag märkte att vi inte ens hade nu. så, det slutade med att jag hamnade i datorsalen tillsammans med mina nördar till vänner. alla tre sitter & spelar spel, men jag roar mig på annat sätt. <; ikväll måste jag jobba med gaza-arbetet så vi får se om det blir något mer här! laterrr.

my nights are long and sober

e  n     e   m   m   a       m  a  d  e  l  e  i  n  e       a   n   d   e   r   s   s   o  n

J A G   Ä R   S Å   T R Ö T T T T !   j a g   v i l l   b a r a   s o v a .
det var mest det jag ville ha sagt.

we need to cross the ocean of misunderstanding

c a n   y o u   t e l l   m e   w h a t   i   s h o u l d    d o , 
e v e r y t  h i n g   i   d o ,   i ' d   d o   a n y t h i n g   f o r   y o u 

jag sitter just nu i skolan & orkar göra absolut ingenting. jag har samhäll & borde jobba med allt som händer i gaza, men jag har verkligen ingen lust alls, så jag hamnade här istället. vi hade hursomhelst ljud idag & gjorde vår så kallade jingel till radioprogrammet vi ska sända någon gång i livet. vi skulle gjort en trailer också, men allt krånglade, så vi hann inte riktigt! det var iaf kul, såklart. <: jag hängde med tompen & köpte godis, vilket jag tjänade ett kexchoklad på! det var gottt.

hm. what else? idag ska jag nog inte göra något alls, bara slappa & ta med massa lugnt. det är iaf planen. jag har egentligen inget mer att säga, så. over & out.

maybe i'm amazed at the way i really need you

s o   t a k e   i t   i n   y o u r   s t r i d e
i   w i l l   l e a v e   y o u   n o w   w i t h   a   s m i l e

det var ett tag sen nu, känner jag, men bloggen har bara inte varit min första prioritet! om det nu stavas så. jag sitter hursomhelst här, allmänt dagen efter-trött. det var ju liten fest hos ida m igår & fast det blev en hel del återbud så hade jag kul! lite för kul, kanske. men iaf så ska jag snart äta hasselbackspotis & det ska bli så gotttt. <: sen ska jag bara ta det lugnt, ta mig ett varmt & skönt bad, tror jag. ^-^

i fredags hände det ingenting alls! jag var i skolan, kom hem, åt lite, sen skulle jag lägga mig & vila i sängen en stund, men somnade istället när klockan var runt halv sju & vaknade kvart i tolv. -.- jag skulle egentligen hem till karro & träffa alla, men så bra gick det med det! jag borstade iaf bara tänderna, sen lyckades jag somna om direkt igen, hah.

igår färgade jag bara håret & så, (rött igen) kollade på andra avsnittet av skins (säsong tre) & jag får inte nog! sen tog jag på mig min nya gröna klänning jag köpte i fredags & begav mig hem mot ida. <: det var väl i stort sätt min helg & jag orkar inte skriva så mycket mer, så laterrrr.

- - - - - - - - -



(jag mös lite med en av
mina sötaste idag)

RSS 2.0